DIGITAL MARKETING ACADEMY – GOOGLE OGLAŠAVANJE U POSLOVNE SVRHE


Digital Marketing Academy
vam predstavlja program obuke: GOOGLE OGLAŠAVANJE, koji ima za cilj da kroz jedan dan aktivne obuke savladate veštinu Google Search, Google Display i Youtube oglašavanja i da potpuno samostalno kreirate i vodite kampanje oglašavanja za vaše ili drugo preduzeće.

PROGRAM OBUKE:

 1. UVOD U OSNOVE GOOGLE OGLAŠAVANJA – Tijana Bačić
  Kroz uvodni blok ćete naučiti kako da kreirate i podesite vaš Google nalog za oglašavanje, kako da povežete vašu platnu karticu sa nalogom, savladate osnovne pojmove i tehnike Google oglašavanja i dobijete spremnu platformu putem koje ćete moći vršite Google oglašavanje za vašu ili neku drugu firmu.

 2. GOOGLE SEARCH OGLAŠAVANJE – Nikola Predojević
  Naučićete kako se kreira kampanja na Google pretrazi, kako da ostvarite prvo mesto na Google pretrazi, kako da izvršite odabir relevantnih ključnih reči za vaš biznis i na koji način da targetirate aktivne kupce, korisnike koji su zainteresovani za kupovinu vašeg proizvoda ili usluge.

 3. GOOGLE DISPLAY OGLAŠAVANJE – Nikola Predojević
  U ovom bloku ćete naučiti kako da kreirate oglasno rešenje za potrebe Google Display oglašavanja, kako da plasirate svoju reklamu na vodeće domaće ili svetske sajtove, kako da pravilno targetirate publiku i na koji način možete uz minimalna ulaganja ostvariti ogromnu vidljivost vašeg biznisa.

 4. YOUTUBE I VIDEO OGLAŠAVANJE – Tijana Bačić
  U poslednjem bloku obuke ćete naučiti na koji način se realizuje Youtube oglašavanje kroz CPV(Cost per view) model. Naučićete kako da ostvarite maksimalnu vidljivost vašeg video zapisa i ujedno kako da ga kroz oglašavanje plasirate relevantnoj ciljnoj grupi.


PO ČEMU SE OVA OBUKA RAZLIKUJE OD OSTALIH?

 • MI VAS UČIMO PRAKTIČNOM RADU, A NE “SUVOJ TEORIJI” KOJA NEMA PRIMENU

 • ISKUSTVO KOJE VAM PRENOSIMO JE IZ SVAKODNEVNOG RADA I PRIMENE GOOGLE OGLAŠAVANJA U POSLOVANJU

 • TRENUTNO VODIMO PREKO 20 RAZLIČITIH KAMPANJA OGLAŠAVANJA ZA POZNATE BRENDOVE I KLIJENTE IZ SRBIJE I REGIONA


ŠTA ĆETE NAUČITI NAKON OVE OBUKE?

 • KAKO DA POZICIONIRATE VAŠU FIRMU NA PRVO MESTO GOOGLE PRETRAGE – ODMAH

 • KAKO DA PLASIRATE SVOJE REKLAME NA VODEĆIM DOMAĆIM I STRANIM SAJTOVIMA KAO ŠTO SU BLIC.RSKURIR.RS ili FORBES.COMCNN.COM ZA PAR STOTINA DINARA

 • KAKO DA SAMOSTALNO KREIRATE OGLASNA REŠENJA BEZ ANGAŽOVANJA DIZAJNERA

 • KAKO DA VRŠITE OGLAŠAVANJE VIDEO ZAPISA NA YOUTUBE-u

 • KAKO DA TUMAČITE REZULTATE KAMPANJA I KREIRATE IZVEŠTAJE O OSTVARENIM REZULTATIMA

 

ŠTA DOBIJATE NAKON ZAVRŠETKA OBUKE?

 • ZNANJE DA POTPUNO SAMOSTALNO KREIRATE, PODESITE I VODITE GOOGLE KAMPANJE OGLAŠAVANJA

 • VAUČER U VREDNOSTI OD 50€ ZA GOOGLE ADWORDS OGLAŠAVANJE

 • ŠTAMPANI I ELEKTRONSKI MATERIJAL SEMINARA

 • KONSULTACIJE U TRAJANJU OD 10 DANA NAKON ZAVRŠETKA SEMINARA

 • PRIPREMNI MATERIJAL ZA POLAGANJE GOOGLE ISPITA – OSNOVE GOOGLE OGLAŠAVANJA

 • PRILIKU DA NAPREDUJETE U SVOM POSLU I KARIJERI PRIMENOM STEČENOG ZNANJA

 • MOGUĆNOST DA OSTVARITE OGROMNE UŠTEDE U POSLOVANJU, ALI I POVEĆANJE PRODAJE, SAMOSTALNOM REALIZACIJOM KAMPANJA GOOGLE OGLAŠAVANJA

PREDAVAČI:

Tijana Bačić
– Direktor agencije Digital Marketing & Communications, sertifikovani Google oglašivač, Youtube oglašavanje. Diplomirani ekonomista, master – marketing.  U poslednjih par godina na poziciji kreativnog i account direktora agencije DMC, zadužena za realizaciju brojnih Google, Facebook, Instagram i Youtube kampanja. Uvek i za praksu i teoriju. Praksa je važna, ali bez teorije manje primenljiva.


Nikola Predojević
– Osnivač i suvlasnik agencija Digital Marketing & Communications i Digital 4. Sertifikovani Google oglašivač, Google Search i Google Display oglašavanje. Iskustvo od gotovo jedne decenije u oblasti digitalnog marketinga. Iza sebe ima na desetine uspešnih viralnih kampanja, koje su angažovale milione korisnika i bile na naslovnim stranama vodećih medija.

 

DATUM ODRŽAVANJA OBUKE:
Beograd – 25.09.2019. 

PRIJAVE SU OKONČANE. SVA MESTA SU POPUNJENA

Top