Facebook oglašavanje

3.6 miliona korisnika u Srbiji i preko milijardu korisnika širom sveta su dovoljan pokazatelj da je vašoj firmi mesto na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu.

Vaš brend je moćan onoliko koliko imate fanova.

Broj nije samo “broj”.  10, 100, 1000, 1.000.000

Svaka od ovih cifara za svakoga od nas ima određenu vrednost. Živimo u svetu gde brojevi označavaju tačnost i sigurnost.  Međutim pored broja, neophodno je da osobe koje prate vašu stranicu budu na odgovarajući način segmentirane, čime dobijate relevantne fanove koje interesuje vaš “posao”.

Stranice naših klijenata broje preko 1.000.000 obožavatelja na Fejsbuku. Digital Marketing & Communications vam pruža mogućnost 5 različitih tipova oglašavanja na Facebook-u:

 • Povećanje broja lajkova Facebook stranice
 • Povećanje broja poseta web sajtu putem Facebook-a
 • Povećanje vidljivosti objava
 • Promovisanje aplikacije za mobilni telefon
 • Facebook Remarketing

Targetiranje

Facebook oglašavanje vam daje mogućnost da birate ciljnu grupu kojoj želite da plasirate vašu reklamnu poruku. Možete ciljati korisnike na osnovu lokacije, pola, uzrasta, interesovanja i drugih parametara koji će vam pomoći da dođete do savršene ciljne grupe.

Kontrola troškova

Odredite sami budžet za oglašavanje na dnevnom nedeljnom ili mesečnom nivou i uporedite rezultate oglašavanja sa podacima o prodaji. Na taj način možete imati jasnu sliku o konverziji i stopi uloženog novca u kampanju i povraćaja investicije.

Zašto odabrati Digital Marketing & Communications?

Naš tim stručnjaka u oblasti internet oglašavanja je sertifikovan od strane Google-a, što vam garantuje vrhunski kvalitet usluga koje dobijate. Zajedno sa vama želimo da dođemo do rezultata pažjivim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim zajedničkim radom na analiziranju i unapređenju ostvarenih rezultata.

Naš cilj su konkretni, merljivi rezultati uspeha vašeg preduzeća!

Kontaktirajte nas – Ostvarite besplatnu analizu vašeg internet nastupa!

  Ime firme

  E-mail adresa

  Adresa web sajta

  Kontakt telefon

  Izaberite uslugu za koje ste zainteresovani:


  Top