Google Display oglašavanje

Oglašavanje na Google Display mreži je jedan od najboljih načina da dođete do velike vidljivosti vašeg brenda na internetu. Vaša reklamna poruka može biti u formi fotografije, video zapisa ili tekstualnom obliku, a prikazuje se na sajtovima koje vi odaberete ciljanjem. Time dolazite do relevantne publike koju interesuje vaš proizvod ili usluga.

Ciljano targetiranje 

Mogućnost targetiranja sajtova u Google display mreži po ključnoj reči, državi, gradu, jeziku, ili direktno plasiranje reklame na sajtu koji odaberete.

Kontrola troškova kampanje

Budžet za oglašavanje na Google display mreži može biti bilo koji iznos koji odaberete na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Na osnovu toga možemo vam dati podatke o tome koji efekat možete postići sa planiranim budžetom.

Merljivi rezultati

Google sistem oglašavanja može biti integrisan sa Google Analitikom, kroz koju vrlo lako možete pratiti uticaj i rezultate kampanje.

Zašto odabrati Digital Marketing & Communications?

Naš tim stručnjaka u oblasti internet oglašavanja je sertifikovan od strane Google-a, što vam garantuje vrhunski kvalitet usluga koje dobijate. Zajedno sa vama želimo da dođemo do rezultata pažjivim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim zajedničkim radom na analiziranju i unapređenju ostvarenih rezultata.

Naš cilj su konkretni, merljivi rezultati uspeha vašeg preduzeća!

Kontaktirajte nas – Ostvarite besplatnu analizu vašeg internet nastupa!

  Ime firme

  E-mail adresa

  Adresa web sajta

  Kontakt telefon

  Izaberite uslugu za koje ste zainteresovani:


  Top