Google Search oglašavanje

 


Zašto je bitno Google Search oglašavanje?

Google pretragu koristimo svakodnevno u svom životu i radu. Želimo brzo doći do jasnih, sigurnih i relevantnih informacija. Zato verujemo Google pretrazi.
Ukoliko se vaš proizvod, usluga i kompanija ne nalaze na prvoj strani Google-a, praktično ne postojite.

Korisnici se odlučuju da kliknu na prva 3 rezultata pretrage, zato što ih ujedno i Google vidi kao najrelevantnije.

Digital Marketing & Communications vam nudi priliku da svoje poslovanje pozicionirate u vrh Google pretrage priodnim putem optimizacijom za internet pretraživače i plaćenim oglašavanjem kroz Google Search oglašavanje.


Koji su rezultati koje zajedno možemo postići?

Google Search oglašavanje vam daje mogućnost da vašu reklamnu poruku plasirate baš u trenutku kada se neko interesuje za određeni proizvod ili uslugu i pretražuje je na Google-u.

Prikazivanje vaše reklame samo za ključne reči koje vi odaberete vam garantuje uštedu u oglašavanju, a plaćate samo kada potencijalni klijent klikne i dođe na vaš web sajt.

Povećanje prodaje je zagarantovano i srazmerno vašim ulaganjima u oglašavanje. Ovaj vid oglašavanja vam nudi mogućnost da jednostavno kontrolišete budžet i precizno merite povraćaj investicije.Tijana Bačić
– Direktor agencije Digital Marketing & Communications, sertifikovani Google oglašivač, Youtube oglašavanje. Diplomirani ekonomista, master – marketing.  U poslednjih par godina na poziciji kreativnog i account direktora agencije DMC, zadužena za realizaciju brojnih Google, Facebook, Instagram i Youtube kampanja. 

Nikola Predojević – Osnivač i suvlasnik agencija Digital Marketing & Communications i Digital 4. Sertifikovani Google oglašivač, Google Search i Google Display oglašavanje. Iskustvo od gotovo jedne decenije u oblasti digitalnog marketinga. Iza sebe ima na desetine uspešnih viralnih kampanja, koje su angažovale milione korisnika i bile na naslovnim stranama vodećih medija.

Zašto odabrati Digital Marketing & Communications?

Naš tim stručnjaka u oblasti internet oglašavanja je sertifikovan od strane Google-a, što vam garantuje vrhunski kvalitet usluga koje dobijate. Zajedno sa vama želimo da dođemo do rezultata pažjivim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim zajedničkim radom na analiziranju i unapređenju ostvarenih rezultata.

Agencija Digital Marketing & Communications je zvanični Google Partner.


Naš cilj su konkretni, merljivi rezultati uspeha vašeg preduzeća.

KONTAKTIRAJTE NAS – OSTVARITE BESPLATNU ANALIZU I PONUDU ZA OGLAŠAVANJE VAŠE FIRME!

Ime firme

E-mail adresa

Adresa web sajta

Kontakt telefon

Izaberite uslugu za koje ste zainteresovani: