Google oglašavanje

Da je Google oglašavanje jedan od načina da sigurno, precizno i bez velikog rizika postignete dobre poslovne rezultate, potvrđuju godine iskustva koje imamo u ovoj oblasti.

Internacionalni projekti, pored poznavanja lokalnih tržišta, omogućili su nam da radimo kvalitetnije, iz perspektive uspeha i akumulacije kvalitetnih lead-ova. Sa praćenjem i monitoringom u realnom vremenu, garantujemo uspešne kampanje i povećanje obima poslovanja vaše firme.

Kako biste se uverili zašto je DMC Digital Europe pravi izbor za unapređivanje vašeg poslovanja i online prisustva, u nastavku vam odgovaramo na pitanja o važnosti oglašavanja, tipovima i mogućnostima, kao i o našim ekspertima koji vam stoje na raspolaganju tokom celog projekta.

Zašto je Google oglašavanje bitno danas?

Po nekim marketinškim istraživanjima, pokazalo se da preko 86% korisnika interneta koristi pretragu da pronađe neku lokalnu prodavnicu ili mesto koje će obići i kupiti određene proizvode. Iz navedenog statističkog podatka jasno se vidi koliki značaj ima oglašavanje na mestu koje gotovo svi ljudi koriste pri različitim vrstama pretrage.

U ovoj činjenici Google oglašavanje nalazi svoj smisao, jer po niskim cenama oglašavanja nudi firmama priliku da se reklamiraju pred nikad većim auditorijumom potencijalnih kupaca i plasiraju svoje usluge i proizvode.

Postoji izreka kojom se mi u marketingu vodimo, a to je da “sve što se ne nalazi na prvoj strani Google-a, praktično ne postoji.” Mi vam nudimo priliku i načine kako da ostanete vidljivi na prvoj strani pretrage, pozicionirani visoko, kako bi što veći broj korisnika došao do reklame i vaših proizvoda.

Najbrži i najefikasniji način da budete prvi u Google pretrazi jeste Google oglašavanje, koje se deli na više oglašivačkih celina:

Google Search kampanje

Shopping Ad kampanje

Google Search kampanje predstavljaju odličan izbor za sve one koji ne žele da plaćaju reklame od kojih neće imati direktne koristi.

Uz pomoć Google Search reklama bićete sponzorisani na početku internet pretraga za zadate ključne reči, a reklamu plaćate samo ako korisnik klikne na reklamu ili vas direktno kontaktira.

Da li ste u nekom trenutku poželeli da vaša reklama bude objavljena na najposećenijim sajtovima u Srbiji i inostranstvu? Uz Google Display to je moguće po izuzetno niskim cenama po kliku. Mi znamo kako da sve sprovedemo u delo i poboljšamo vaše poslovanje.

YouTube je jedna od najbrže rastućih mreža na svetu, sa ogromnim brojem aktivnih korisnika i efikasnim sistemom oglašavanja. Ako ste zainteresovani za ovakav vid reklamiranja, naši sertifikovani stručnjaci vam stoje na raspolaganju.

Shopping Ad kampanje se smatraju budućnošću oglašavanja proizvoda na internetu. Budite među prvima koji će koristiti ovu uslugu i poboljšati svoje poslovanje.

Zašto je DMC pravi izbor za vas?

Iza nas stoje višimilionske kampanje najšireg auditorijuma, viralne kampanje koje su uticale na promenu svesti o internetu još od 2010-ih godina, ali i publicitet koji smo ostvarili prilikom pomenutih akcija. Svi naši stručnjaci su sertifikovani od strane kompanije Google za obavljanje poslova oglašavanja, dok je sama agencija zvaničan Google partner u Srbiji.

KONTAKTIRAJTE NAS – OSTVARITE BESPLATNU ANALIZU I PONUDU ZA OGLAŠAVANJE VAŠE FIRME!

  Ime firme

  E-mail adresa

  Adresa web sajta

  Kontakt telefon

  Izaberite uslugu za koje ste zainteresovani:


  Top