Vreme je da vaš TV okrenete naopako! Kako će Instagram TV promeniti pojam televizije!

Ako ste se ikada zapitali šta uraditi sa stotinama vertikalnih video snimaka koje ste napravili za potrebe Instagram Story-ja, najzad vam možemo dati odgovor na to pitanje.

Eksperiment “Instagram Priča” se pokazao kao veoma uspešan, pa je sledeći logičan korak bio razvoj Instagram TV platforme na kojoj će korisnici moći da uploduju video zapise od 15 sekundi do čak 60 minuta.

Testirali smo aplikaciju i moramo vam priznati, ništa skorije nam ovako nije držalo pažnju. Ako uporedimo IG TV sa bilo kojom drugom Video platformom, bilo bi kao da poredimo TV Elektronske industrije Niš iz osamdesetih godina sa novim Samsung Smart TV-om.

Sve teče tako glatko, prebacujete drugi kanal u milisekundama, svaki pixel vašeg telefona je iskorišćen prilikom reprodukcije video zapisa, 4k kvalitet vam pruža sjajan doživljaj.

                          

Da li je vreme da okrenemo TV u vertikalu?

Živimo u vremenu kada informacije putuju velikom brzinom i kada je bitna brzina objave, a IG TV pruža upravo to. Pored toga, snimci događaja sa lica mesta, vlogeri, privatni video zapisi vaših prijatelja, sve je to sadržaj koji privlači znatno više pažnje od tradicionalne televizije.

Agencija DMC će kao i do sada biti začetnik IG TV oglašavanja u Srbiji, a ova platforma će sa sigurnošću pružiti merljive rezultate vašem poslovanju.

Kontaktirajte nas već danas i budite među prvim oglašivačima na IG TV platformi u Srbiji!

  Ime firme

  E-mail adresa

  Adresa web sajta

  Kontakt telefon

  Izaberite uslugu za koje ste zainteresovani:


  Leave a comment:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Top